Ulricehamn

Ulricehamn ligger i Västra Götaland nära både Göteborg och Borås. Här bor du i en liten och charmig stad omringad av vatten. Det är en perfekt destination speciellt för dig som bor i södra Sverige. Det är även en populär skidort för längdskidor vilket gör det till ett perfekt vinterresmål. Det finns även gott om vandringsleder och cykelleder för dig som vill ha en aktiv semester. Här berättar vi mer om vilket boende du ska satsa på under en tur till Ulricehamn.

Boende

Om du besöker Ulricehamn bor du med fördel i Skotteksgården som är mer som en liten semesterby och camping istället för ett traditionellt hostel. Du kommer häpna av den fantastiska utsikten och de ännu mer fantastiska solnedgångarna över vattnet. Det ligger nämligen direkt vid sjön Åsunden vid Ulricehamn. Alla bungalows är individuellt inredda och riktigt inbjudande och mysiga. Denna resort passar både du som reser själv och du som reser tillsammans med din familj. Till centrum tar du dig enkelt via fots eller med bil.

I lägenheterna finns allt som behövs för en bekväm semester. Du kan laga mat och har ett privat badrum med dusch. Dessutom finns det en öppen spis i samtliga bungalows vilket bidrar till mysfaktorn. På området finns även en liten matbutik, en restaurang och en stor lekplats för barnen. Inte nog med det, alla gäster har tillgång till en privat strand och en bastu med jacuzzi. Alla gäster kan också ta del av gratis parkering och WiFi så du behöver inte sakna någonting alls. Det är också möjligt att hyra cyklar eller kanoter, bara för att nämna några exempel. Är ni fler än tio personer så går det att förboka frukost. Priserna varierar beroende på vilken typ av boende du väljer. Det framgår så klart alltid när du bokar på hemsidan eller via en tredje part.