Strömsbruk

Strömsbruk är ett litet brukssamhälle i närheten av Hudiksvall som är perfekt för en liten weekend borta från allt vad storstadsliv heter. Det ligger i närheten av en stor sjö och är perfekt för dig som älskar fiske och att vara ute i naturen. Från centrala Stockholm tar det endast lite mer än tre timmar om du reser med egen bil. Om du åker med tåg tar det lite mer än fem timmar. Detta är ett perfekt utflyktsmål när som helst på året.

Boende

Söker du efter ett bra hostel i Strömsbruk kan vi rekommendera Kustleden Hostel som har allt som behövs för en härlig vistelse. Det är vackert beläget precis vid en flod och bjuder in till en avslappnad semester. Dessutom bor du precis i närheten av en trevlig park där ni kan sitta och ha picknick eller låta barnen leka av sig. Du har dessutom tillgång till en flod där det både går att simma och fiska. Kul för hela familjen med andra ord. Du kan även välja att promenera en kilometer och komma ner till havet där du bland annat kan paddla kajak. Alla som bor på hostelet har tillgång till gratis lånecyklar så länge de finns lediga.

Hostelet består av flera byggnader med singelrum och dubbelrum. I en av byggnaderna visas även tre biofilmer per dag vilket är ett stort plus i kanten. Hostelet erbjuder parkering för dig som kommer med egen bil och du har även tillgång till gratis WiFi i samtliga utrymmen. Personalen är väldigt välkomnade och svarar gärna på frågor du kan tänkas ha om omgivningarna och diverse aktiviteter. De har även ett litet café där du kan köpa lite snacks och måltider. Det är ett riktigt mysigt och familjärt ställe som vi varmt kan rekommendera för alla som vill åka på utflykt runt Hudiksvall.