Startsida

Hej och välkommen till Mockfjardshuset.se, sajten som tillägnas åt olika typer av hostels, hostels som ligger ute på landsbygden eller i små städer för att vara exakt. För det finns så otroligt många mysiga och unika hostels som bara väntar på att bli upptäcka i vårt avlånga land. Ibland tipsar vi även om liknande hostels i utlandet. Att bara resa iväg långt ifrån allt vad stress och storstadsmyller heter och bara koppla av och fokusera på de vackra omgivningarna är något som vi alla borde göra ofta. Och vad passar bättre än en härlig lantlig semester nu när världen ser ut som den gör?

Olika events och arrangemang

Vi kommer inte bara tipsa om själva boendet i sig, vi kommer även tipsa om olika events och arrangemang som du kan delta i. För det är det som är så härligt med att bo på ett hostel, de är väldigt duktiga på att anordna olika aktiviteter som får alla att känna sig inkluderade. Det är också ett ypperligt tillfälle att träffa nya människor, till exempel om du reser ensam. Många anordnar dessutom events som är specifika för det lokala området vilket gör det ännu roligare.

Sevärdheter och faciliteter

Du kommer också kunna läsa om olika sevärdheter som finns i närheten av det hostel vi fokuserar på samt faciliteter som erbjuds. Många förknippar hostel med stora rum med våningssängar där man sover flera personer tillsammans. Dock finns de även hostels som erbjuder privata dubbelrum med egen toalett. De flesta brukar även servera någon form av frukost och möjligheten att köpa något att äta under resterande tider. Här på sajten kommer du också kunna läsa om hur du går tillväga för att boka en säng eller ett rum och om det är någonting annat som kan vara bra att tänka på. Varmt välkommen hit!