Mariefred

Mariefred ligger i Strängnäs kommun precis vid Mälaren och har mycket att erbjuda sina besökare. Här kan du till exempel utforska den vackra naturen, gå på historiska upptäcktsfärder eller paddla kanot och vandra. Centrum kryllar av matställen och små, charmiga butiker. Glöm inte heller att besöka den vackra gästhamnen som är någonting alldeles extra. Håll koll på vad som händer i staden när just du är där så du inte missar något spännande event eller något annat som är på gång. Mariefred ligger på bekvämt köravstånd från Stockholm och detta är endast 49 minuter med bil. Det går även att resa med kollektivtrafiken vilket tar cirka en timme och 16 minuter.

Boende i Mariefred

Är du nyfiken på att upptäcka allt som Mariefred har att erbjuda? I så fall har vi det perfekta boendet som du kan spana in. Gripsholms B&B ligger i en lugn och vacker miljö och har riktigt mysiga rum. Det finns även ett gemensamt utrymme med kök, toaletter och lite sittmöbler. Du har också möjlighet att äta frukost på det närliggande hotellet som heter Gripsholms Inn varje dag. Som gäst här har du även 10 % rabatt på flertalet restauranger.

Alla rummen har ett eget handfat, dock delar du toaletter tillsammans med de andra gästerna. Det ingår även lakan och handdukar när du bokar ett rum här. Rummen är sparsamt inredda men mycket fräscha och fina. Även köket är väldigt fräscht och har allt du behöver för att kunna svänga ihop en god måltid. Det finns rum för allt från en person till tre personer så du kan välja det som passar dig bäst. Det passar även bra för barn och familjer vilket är ett stort plus i kanten. De välkomnar även djur vilket inte alltid är fallet hos många hostels. Alla är helt enkelt välkomna här!